Tuesday, March 04, 2008

Borrowed Heaven

Lagi, sebuah lagu dari The Corrs, Borrowed Heaven. Selain asyik didengarkan, liriknya juga bagus untuk disimak. Mengingatkan diri saya pribadi, untuk mengingat bahwa semua kenikmatan hidup ini hanya pinjaman dari Yang Maha Punya. This life itself is a borrowed heaven.

All beauty, all fade away, borrowed
All moonlight, return today, borrowed
All sunrise, all shooting stars, borrowed
All earth bound bare feet in clay, borrowed
You know we're standing on

Borrowed heaven, borrowed heaven
Borrowed heaven, borrowed heaven

All heartache, all rivers cried, borrowed
Don't stay out too late tonight, borrowed
I love you, don't wanna die, borrowed
You taste like paradise, I know I'm breathing in

Borrowed heaven, borrowed heaven
Borrowed heaven, borrowed heaven

You gave me life and I will give it back
But before I do, I'm gonna hold it tight
This is my prayer

All body, all skin, all bone, borrowed
All silky, all smooth and warm, borrowed
All pleasure, all pain are one, borrowed
Almighty, I stand alone, I know I'm living in

Borrowed heaven, borrowed heaven
Borrowed heaven, borrowed heaven
Borrowed heaven, borrowed heaven

2 comments:

Diana said...

Baru tahu kalo The Corrs relijius juga ya Mbak? Maaf deh kagak gaul, hehe... Makasih udah diingatkan, acapkali lupa sih kalo yg kita punya dan nikmati sebenarnya hanya pinjaman, ya mesti dikembalikan dong... kepada Pemilik sesungguhnya :)

Diah Utami said...

The Corrs? Relijius? Hm... nggak juga sih, kayaknya, tapi perenungannya 'dalam' juga, seperti di lagu "Would You Be Happier". Tapi kebanyakan sih lagu-lagu cinta. Tapi saya sih sudah terlanjur suka sih, sama the Corrs. Lagu cinta juga, asyik-asyik aja dinikmati. hihi...